Stichting NAHuis


Het NAHuis is het Jopie Fonds heel erg dankbaar voor hun bijdrage aan vier nieuwe relaxfauteuils! Ze zijn prachtig en zitten heerlijk! Een waardevolle bijdrage aan de opknapbeurt van Stichting NAHuis, dank jullie wel!

De bezoekers van het NAHuis maken veel en graag gebruik van de ruststoelen. Om tussendoor even op adem te komen en prikkels achter zich te laten, of om een power nap te doen ter voorbereiding op een activiteit later die dag.

Het NAHuis is een rustige en gastvrije dag-begeleiding voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel die in de chronische fase van hun hersenletsel beland zijn. Niets moet, en heel veel mag bij het NAHuis; ontmoeten, ontspannen en ontplooien staat centraal.

Bezoekers, en ook mantelzorgers vinden hier een ‘eigen huis’ waar ze geholpen kunnen worden bij het (opnieuw) ontwikkelen van hun talenten en waar ook begeleiding mogelijk is in de wirwar van regelingen en instanties. De vijf parttime medewerkers worden bijgestaan door een grote groep enthousiaste vrijwilligers.