G-Sportweekend Amarant


Kijk Doe en Beleef event

Voor de MVG en EMB groepen van zorginstelling Amarant heeft Stichting Samen Sporten Tilburg op 3 locaties het ‘’Kijk doe en beleef’’ event: speciaal voor deze doelgroep georganiseerd. Meervoudig beperkte mensen (ernstig), hebben er diverse activiteiten indoor aangeboden gekregen in de sportzalen van de drie centrumlocaties in event verband. Genaamd: Het Kijk, Doe en Beleef event.

G-Sportweekend Amarant Light

Voor de LVG groep werden er 2 sport weekenden op het terrein van Amarant georganiseerd het G-Sportweekend Amarant Light. Cliënten van het Daniel de Brouwerpark en van "Wonen in de wijk". Er werden diverse sporten aangeboden, waar de ‘bubbel” zich vooraf voor kon inschrijven en hun voorkeur voor sport konden aangeven. Men heeft een heuse sportdag/event beleeft met een officiële opening en sluiting.

De samenwerking met de deelnemende verenigingen en de inzet van de vele vrijwilligers maakten deze events tot een heus sportfeestje voor de ruim 500 deelnemers. De vele partners, waaronder het Jopiefonds hebben een bijdrage geleverd aan dit mooie sportfeest en mede mogelijk gemaakt. Nogmaals vriendelijk dank hiervoor.